Produse Ecologice

 
Se pare ca stramosii nostrii care traiau sute de ani, stiau niste secrete pe care noi le-am uitat odata cu dezvoltarea tehnologica si cu trecerea timpului, se pare ca am uitat sa pretuim pamantul care ne ocroteste, gazduieste si ne hraneste.

Ceea ce am facut, punand pret pe cantitate, in loc sa punem pret pe calitate. A fost o gresala pe care o vom repara cat de curand, insa ca sa putem face acest lucru este nevoie de intreg suportul dumneavoastra, trebuie sa stiti cu adevarat valorile unui produs ecologic, pentru ca atunci cand ii veti cunoaste valoarea si efectele benefice, veti stii si ce poate face pentru dumneavoastra, un produs la nasterea caruia nu se folosesc substante daunatoare cum ar fi: fertilizatori chimici, substante impotriva daunatorilor, medii poluante, etc.

Prin acest process complicat si plin de grija, de obtinere a acestor produse cu substanta activa de pana la 7 ori mai mare decat la un produs conventional noi va aducem niste produse atat de bune incat nu veti avea ce sa le reprosati.